Do jy eet skoon, maar bring nog ekstra ponde? Soms kan 'n roetine-dieet- en oefenroetine misluk. Jou liggaam het 'n ongelooflike vermoë om aan te pas by lae-kalorie diëte en oefening. Aërobiese oefening, in die besonder, kan spierverlies en laer metaboliese tempo veroorsaak.Jou doel is om soveel kos as moontlik te eet terwyl jy 'n bietjie doencardio  moontlik, en kry steeds resultate. Onthou dat oormatige kardio en dieet stresvol is. Jou liggaam haat druk.

As jy te min eet en te veel oefen, verminder jou brein die sein na die skildklier om meer hormone vet te verbrand. Die doel is immers om jou oorlewing te verseker. Deur jou stadiger te maakmetabolisme, jy sal meer van jou vet red.

So, hoe om die plato van gewigsverlies en skinny te breek? Laat ek jou vertel

"andra picincu fitness trainer"
ander fitness traininc picincu

ekstorie.  Hierdie jaar in Januarie het ek sowat 16 pond (dit is hoe ek nou kyk - albei my foto's). Na maande om met ekstra ponde te veg, het ek my benadering tot dieet en oefening verander. Voordat ek hierdie vierkant getref het, het ek die gewig wat vier keer per week 'n bestendige toestandskardio gevolg het, opgehef. My dieet is laag in kalorieë (minder as 1.200 kcal per dag).

My gewig is net effens laer as voorheen, maar ek het meer spiere en minder vet. Hier is wat ek gedoen het om die plato te oorkom:

  • Ek het begintrein skouers en triceps twee keer 'n week (skouer en triceps word my swakste deel). Nou werk ek vyf keer per week.
  • Ek het dit begin doenbaiesquats vier tot vyf keer per week (ongeveer drie stelle, 15-20 reps elk), nie net op voetdae nie.
  • Ek het begin om meer te doengewig opleidingveral triceps dips in parallel bars en push-ups (push-up diamante, gewone push-ups, wye hoek push-ups, 'n push-up ronde). Damn, ek doen ook gewigs oefening terwyl ek wag vir my middagete om gereed te wees!
  • ek hetverhoog die intensiteit van my opleiding en begin my roetine vaker verander. Ek probeer om alle versuim misluk.
  • ek hetverhoog my kalorie-inname  tot 1400 - 1600 cal daagliks en voeg meer komplekse koolhidrate. My proteïeninname is ongeveer 140-150 gram per dag. Die enigste bron van vet in my dieet is olyfolie, klapperolie, roubone, en avokado (soms).

Ek sê nie hierdie benadering sal vir almal werk nie, maar dit werk vir my. Sny kardio en eet meer kan liggaamsamestelling verhoog en vetverlies veroorsaak. Verrassend, is dit nie?

As jy nie seker is hoe om die gewigsverlieskwadrate te breek nie, verander net jou benadering. Dit is duidelik dat wat jy tot dusver gedoen het nie werk nie, probeer dus iets anders.Vir starters, sny kardio en neem jou kalorie-inname tot onderhoudsvlak (15-15.5 x gewig).  In die eerste paar weke kan jy twee of drie pond kry, maar meestal water. Sodra jy 'n lieflike plek kry, sal dinge makliker wees en jy sal die laaste pond vergiet.

* U mag die volgende bronne nuttig vind:

Hoeveel te veel Kardio te veel? Niks om jou te vertel van Cardio

Is squats regtig nodig? Die wetenskap agter Squats

Dieet altyd vas: meer spiere, gebrek aan vet

Werk uit, maar kry gewig? Weet waarom skaal draai wanneer jy begin oefen!

Hoe om jou kalorieë te bereken vir sny, bulking of onderhoud

Hoe metaboliese skade kan jou vet maak